12.09.2013

Mim'lendim!

Merhabalar arkadaşlar,
Evet sonunda ben de Mim'lendim. Kendi adıma yeni yeni duymaya başladığım bir durumdu ki sevgili +She mellon beni de mimledi. Hoşuma gitmedi dersem yalan olur :) Teşekkür ederim canım Shemellon'um. Gelelim sorulara,

1) Blogunuzun adı ve linki,

    Bir Tatlı Molası
    http://birtatlimolasi.blogspot.com/

2) Ne kadar süredir blog yazıyorsunuz?

    15/12/2012 tarihinden beri yazıyormuşum. Tarihi tam olarak hatırlamıyordum ama yazmaya başladığım o ilk günkü heyecanımı çok iyi hatırlıyorum. Hayatımın değiştiği ilk yaptığım kurabiyelerimi paylaştığım ve heyecanla sipariş beklediğim gündü :)

3) Kilo problemi yaşadığınız zamanlar oldu mu?

    Benim kilo ile ilgili bir problemim yok ta sanırım onun benimle var. Çünkü kendimi bildim bileli kiloluyumdur  :) Zamanla dert etmemeyi de öğrendim. Eşim de halinden memnun o zaman (en azından ilk gördüğünde de böyleydim sonradan olan bir şey değil yani) benim için de sıkıntı yaratacak bir konu değil. Tabi sağlıkla ilgili bir problem çıkmadıkça.

4) Formda kalmak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

    Her hangi bir yöntemim yok. Oğlum doğduğundan beri biraz daha düzenli yemek yemeye çalışıyorum. Onun da düzenli yiyebilmesi için yemek yaparken bir gün sebze pişiriyorsam ikinci gün bakliyat üçüncü gün balık tavuk et vs diye devam ediyor. Eğer biz yemezsek artık 4 yaşında olan oğlum da "siz yemiyorsanız ben de yemem"diyor. Yani uzun lafın kısası el mecbur düzenli yemeye çalışıyoruz. Hee aklıma geldi bizim evimize cips gazlı içecek girmez.

5) Hayatınızın bir döneminde hiç zayıflama hapı vb. destek ürünleri kullandınız mı?

   Sıkar valla :) Ben de öyle bir anne vardı ki (kulakları çınlasın canım anneciğimin) önüne gelen ilacı içemezsin.Doktora gitsen prospektüsünü hatim etmeden ilacı içemezsin. Anne ölüyorum ver artık ilacı " Dur az kaldı okumayı bitireyim içersin" . Bakmayın dalga geçtiğime ama annem çok iyi yapmış hiç o ilaçlardan kullanmadım. Ama itiraf edeyim bir kere bir bant almıştım :)))))) Omuzuna yapıştırıyorsun sonra sen bir daha
ye babam ye ertesi sabah inceciksin. Bir şey olmadı tabi olan benim paralara oldu. Ondan sonra da bir daha hiç öyle işlere bulaşmadım. Annemin dediği bir laf vardır senin kemiklerini tartsam 80 kg gelir diye eh varın gerisini siz düşünün artık :)

6) Güzelliğinizle ilgili düzenli olarak uyguladığınız bakım kürleri var mı?

     Yok be canım nerede ben de o işler. Küçüklüğümden beri erkek fatma derlerdi bana. Evde bir abim olunca onunla alt alta üst üste boğuşurken kız gibi davranmak hiç aklıma gelmezdi. E gençlikten de alışmayınca öyle maskeydi ojeydi(tırnak ta yiyordum o zamanlar) hiç bilmedim öyle şeyleri. Bir de ser de üşengeçlik var. Her işte ayağına çabuk olan ben güzellikti bakımdı makyajdı dediniz mi öyle ağırlık çöküyor ki üstüme anlatamam. En olmazsa olmazım her gün duş almak(yazın günde kaç kere duş alabilirsem artık) dişlerimi fırçalarım rollonumu eksik etmem( günümüzde kabul etmediğim tek şey ter kokmaktır ) e daha ne olsun yeter de artar bile. Arada bir de gidip saçımı kestiririm. başka da bir şey yapmam. Bana göre insanın içi güzel olsun o güzellik yüzüne yansır zaten. Bir de hep gülümsesin hayata :)

7) Vazgeçemeyeceğiniz kozmetik ürünleri?

    Vazgeçemeyeceğim kozmetik ürünü mü? Bu soruya çok güldüm işte. Nasıl vazgeçmeyeyim vazgeçmezsem kurtlanacaklar :) Bende ki durumu size şöyle izah edeyim. 8 senelik evliyim nişan bohçamda gelen maske tonik falan geçenlerde çöpe attım. Kıyamamışım da atmaya bohçada geldi ya :) Yazarken aslında aklıma geldi bir tane kozmetik ürünü. Loreal'in suda akmayan rimel ve kalıcı rujları silen bir temizleyicisi var onu kolay kolay değişmem başka bir şeyle. Ama onun dışında hepsinden vazgeçerim. Zaten elimdeki kozmetik ürünleri suda akmayan rimel(çok terlediğim için akmasın diye) siyah göz kalemi(mavisi bile yoktur ) bir de açık renk ruj bir kaç tane de oje (onlarda kurumadılarsa yarın bir kontrol gerek bak şimdi aklıma düştü iyi mi)


Aaaaa bitti mi ? Ne güzel yazıyordum. Güzel bir şeymiş bu mim olayı. Ben sürekli gülümseyerek cevapladım bütün soruları :) Umarım sizler de keyifle okursunuz. Shemellonum tekrar teşekkür ederim.
Şimdi benim mi mimlemem gerek birilerini.

http://mervelil.blogspot.com/
http://www.izmirdenlezzetler.com/
http://odaatolye.blogspot.com/

Mimledim gitti :)
Sevgiler,
 








12 yorum:

  1. okurken hoşuma gitti :) seni tanıdığıma memnun oldum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sena'cım beğenmiş olman çok hoşuma gitti :)

      Sil
  2. aaa çok teşekkür ederim mimlenmişim ama ben bu mimicevaplamıştım ..Yine de bi teşekkür yazısı yazacagımm bu tatlı blogunuzu anlatan :)Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acemilik işte Merve Hanım :( kusuruma bakmayın ben de size teşekkür ederim anlayışla karşıladığınız için :) sevgiler

      Sil
  3. Benim müdürüm kendisi ile barışıktır. İlla ki zayıf olmak gerekmiyor bu hayatta, içi de güzel dışı da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mustafa :) Senin güzel bakmandan ve kalbinin güzelliğinden öyle görüyorsun tekrar teşekkür ederim :) Sevgiler

      Sil
  4. Blogumda sizden ve kurabiyelerinizden bahsettim :) http://mervelil.blogspot.com/2013/09/selam-herkese-bugun-tatl-m-tatl-bi.html

    YanıtlaSil
  5. Blognuza bayıldım ve takibe aldım banada beklerim :)
    sevgiler..

    ofissstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Serap Hanımcım en kısa zamanda ziyaretinize geleceğim :)

      Sil
  6. Ben de bu kızı niye seviyorum diyorum. Ee bana çok benziyor da ondan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı şeyleri düşündüm canım :) Bu konuda kendimi çok da şanslı hissediyorum orada olduğunu bilmek bana huzur veriyor

      Sil
  7. Canım seni tanımak çok keyifliydi.. Beni mimlemişsin teşekkür ederim .. Aynı sorularla ben daha önce mimlendim ve cevap verdim..Bakmak istersen linkini bıraktım.. Sevgiler..:))
    http://www.izmirdenlezzetler.com/2013/09/mim-lendim-yasasn.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...