25.10.2013

Süslü Kız Pastası

Merhabalar,
Bugün sizlerle Sibel Hanım'ın kızı Dila Deren'in okulunda yapacakları 6 yaş doğum günü partisi için istedikleri süslü kız pastasının ve kurabiyelerinin fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. Sibel Hanım kızının sınıfında 10 kız 6 erkek öğrenci olduğunu belirtti ve kızlara elbiseli kalpli erkeklere de arabalı kurabiyeler istedi. Pasta için de bir görsel gönderdi ve ona uygun olmasını istedi. Benim için hem keyifli hem de bir o kadar zor bir çalışma oldu. Çünkü ben ilk defa insan figürlü pasta yaptım ve benim için oldukça zor oldu ama çok zevkliydi. Figürü yaparken onunla hem muhabbet ettim hem de çok sevdim :) Bu sabah Sibel Hanım'ın beğenilerini belirttiği telefon görüşmesini de yapınca deymeyin keyfime :) Dila Deren'e ailesi ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı uzun mu uzun yıllar diliyorum. Bu hayatta dilediği her şey gönlünce olsun.
Sevgili Dila Deren'e güzel dileklerimizi de yazdıktan sonra hadi hep birlikte fotoğraflara bakalım. Fotoğraflarla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.


















Fotoğrafları yüklerken bile suratımda Sibel Hanım'ın telefonda söylediği güzel sözlerin etkisiyle kocaman bir gülümseme vardı. Sevgiyle ve mutlulukla kalın bir daha ki postta görüşmek üzere,


6 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...